ПРО ГАРДЕН ЕООД

1

Кои сме ние?

Фирма „ПРО ГАРДЕН“ ЕООД предлага разнообразна маркова горска и градинска техника, мотокултиватори, пароструйки, водоструйки, прахосмукачки и др.
2

С кого работим?

Ние дистрибутираме и работим със световноизвестни марки, които се отличават с качество, удобство и висока производителност. Сред тях са:
all-trademarks1.png
Husqvarna
Husqvarna е един от водещите световни производители на професионални продукти за гората, парка и градината с над 325-годишна история. Високата производителност, удобството и безопасността на техните уреди ще ви помогнат да работите по-ефективно и по-качествено. Гамата от продукти и аксесоари на Husqvarna е обширна и постоянно нараства, включвайки почти всичко – от моторни триони и дискови резачки до роботизирани косачки.
Електрическа резачка
Магазин ПРО ГАРДЕН
3

Какво предлагаме?

Освен оборудване от изброените марки фирмата доставя резервни части за тях, както и консумативи и защитни облекла и пособия. Ние осигуряваме и сервизна дейност и извършваме заточване на вериги за моторни триони.
4

Къде да ни намерите?

Магазинът на фирмата се намира на леснодостъпно място близо до центъра на град София. За повече информация виж "Контакти".
5

Екипът?

Екипът на „ПРО ГАРДЕН“ ЕООД има дългогодишен опит в доставката и продажбата на подобна техника. На място в нашия магазин ще получите отлично обслужване и консултация за интересуващите ви продукти. Заповядайте!